Kerstpakketten tips en leveranciers

De kerstdagen staan weer voor de deur en daarom is het belangrijk om de orietantie te starten inzake de aanschaf van kerstpakketten voor uw personeel of relaties. De kerstpakketten moeten natuurlijk wel voor de kerst aankomen of gegeven worden. De crisis heeft er bij veel bedrijven toch wel ingehakt en dat zien de leveranciers van de kerstpakketten direct terug in de omzetten, aldus Janneke die telefonisch contact heeft opgenomen met een van de grootste kerstpakketten leveranciers: Kerstpakketten Tip, DeliXL en Schoenmaker Groothandel.

Wat zit er in een goed kerstpakket

Het is leuk voor uw personeel om niet te weten wat er in het kerstpakket zit, zo blijft het een verrassing tot dat ze het openen. Via verschillende aanbieders op het internet kunt u snel en eenvoudig online uw kerstpakketten regelen. Het aanbod is gigantisch maar ben er wel snel bij want de pakketten gaan erg snel. Eenmaal uitverkocht is ook daadwerkelijk uitverkocht. De pakketten lopen allemaal uiteen, zo kunt u een standaard pakket bestellen met allerlei lekkers erin of juist met iets groters uitpakken zoals een sapcentrifuge of steengrill. De keuze is enorm dus iets voor uw personeel of relaties zal er vast en zeker tussen zitten. Wanneer dit niet het geval is kunt u zelf een leuk kerstpakket samenstellen. Hierbij kunt u zelfs ook nog persoonlijke boodschappen erbij voegen.

Ga eens voor iets anders

De pakketten boordevol eten is natuurlijk altijd handig om te krijgen maar heel veel hebben we er niet aan. De een lust namelijk dit niet en de ander dat niet. Het kerstpakket kan ook allerlei andere leuke dingen bevatten waar vaker gebruik van gemaakt kan worden. Zo is er een aanbod aan goed gevulde wellness pakketten, wijngeschenken maar ook een leuke cadeaubon voor een foto op canvas. Er is dus genoeg aanbod voor ieder soort bedrijf en zet uw personeel of relatie even in het zonnetje.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots