Gadgets kerstcadeaus

Weet je tijdens de kerst niet wat voor cadeautje je moet kopen? Overweeg eens een gadget kerstkado. Een gadget valt namelijk altijd in de smaak, omdat iedereen tegenwoordig helemaal fan is van technische snufjes. Bijna iedereen is in het bezit van een smartphone, en zulke toestellen lenen zich perfect voor gadgets. iPhone gadgets en Android gadgets zijn dan ook mateloos populair op het internet. Een dergelijk cadeautje onder de kerstboom is dus absoluut een succes. Er zijn diverse gadgets in verschillende prijsklassen, dus je vindt altijd iets dat voldoet aan je wensen en daarbij ook nog binnen je budget valt.  

Gadgets voor de sportieveling

Mocht je een echte sportieveling in de familie hebben, dan zijn er een aantal gadgets die ongetwijfeld in de smaak zullen vallen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een helmcamera, waarmee je sportprestaties in goede kwaliteit kunt filmen. Voor de snowboarder of skiër kan er ook gekozen worden voor een beard ski mask. Dit masker bevat een lange baard, wat een erg grappig effect geeft op de piste. Ook zou je een Bikeman kunnen overwegen. Dit is een fiets mp3 speler die je op het stuur kunt bevestigen. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van oortjes, kun je naderend verkeer gewoon horen aankomen. Dit is dus een stuk veiliger dan een normale mp3.

Gadgets voor in huis

Een gadget voor binnenshuis, bijvoorbeeld de keuken of in de badkamer, doet het ook altijd goed. Zo kun je bijvoorbeeld een puzzel kopen waarmee je een fles wijn vergrendelt. De puzzel is ontzettend lastig op te lossen, dus dit is niet alleen een lekker cadeau (de wijn), maar ook een uitdagend cadeau (de puzzel). Mocht je liever iets voor de badkamer kopen, dan is een LED douchekop erg grappig. Deze verandert tijdens het douchen telkens van kleur. Dit zijn stuk voor stuk leuke gadgets voor onder de kerstboom.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots