Kerstgeschenken kopen?

Kerst staat natuurlijk in het teken van familie en lekker eten. Dat is wel bekend. Maar ook kerst geschenken worden steeds populairder. Vooral wanneer de kinderen ouder worden en sinterklaas 'uit de mode' is, wordt kerst weer een feestdag van betekenis, en daar horen uiteraard cadeautjes bij. Het kiezen van de juiste geschenken is een lastig klusje, want iedereen vindt iets anders leuk. Daarom hebben we enkele tips voor je zodat je elk jaar met Kerst een schitterend geschenk kunt kopen voor je partner, ouders, kinderen, familie of vrienden.

Tip 1: Let goed op

Door het jaar heen hoor je vaak: 'Oh dit vind ik wel mooi, maar ik heb het eigenlijk niet nodig dus laat maar zitten'. Op die momenten zou je eigenlijk een aantekening moeten maken in een klein notitieboekje of op je telefoon. Dit zijn namelijk items die perfect als kerst geschenk kunnen dienen. Dan weet je ook zeker dat je iets koopt wat de ander graag zou willen hebben.

Tip 2: Vragen

Wanneer het weer richting kerst gaat, kun je rustig aan vragen gaan stellen. Niet te opvallend natuurlijk, maar wanneer het gesprek over parfum gaat kun je prima vragen welk geurtje iemands favoriet is. Leer zo iemands voorkeuren en hobby's kennen, zodat je daar je cadeau op kunt afstemmen.

Tip 3: Weet je het echt niet? Cadeaubon!

Het is niet het meest originele cadeau, maar het is beter om iets onorigineels te kopen dat gewaardeerd wordt dan iets waar men niets aan heeft. Houdt iemand van parfum en make-up, maar weet je niet precies welke kleuren of geurtjes iemand draagt? Ga niet gokken, maar kies voor een Douglas cadeaubon. Als men graag uit eten gaat, ga dan voor een dinercheque. Zulke presentjes worden absoluut gewaardeerd.

Thumbnail Screenshots by Thumbshots