Kerstcadeaus voor kinderen

Kerstmis is een feest dat zowel voor kinderen als volwassenen een geweldige ervaring is. Cadeautjes maken deze feestdag nog eens extra feestelijk, want het is natuurlijk fantastisch om de kleurrijk ingepakte pakjes onder de kerstboom te plaatsen. Ook voor kinderen is Kerstmis extra leuk door de cadeautjes, maar het is erg lastig om te bepalen welke presentjes door kinderen gewaardeerd worden. Daarom hebben we enkele tips voor je, zodat je ook aankomende Kerst een waar succes kunt maken met leuke cadeautjes!

Cadeautjes naar leeftijd

Allereerst is het van belang om een cadeaut te kopen dat past bij de leeftijd van het kind. Zo zal een leuke console game niet echt een interessant cadeautje zijn voor een kindje van 2 en zo is een rammelaar wellicht wat te kinderachtig voor een puber van 14. Afhankelijk van de hobby's zijn de volgende cadeautjes absolute toppers:

Cadeautjes voor 2 jarige

Kinderen rond de 2 jaar beginnen net met ontdekken. Geluidjes en kleurtjes zijn razend interessant en interactie is van groot belang. In het huidige technologische tijdperk is een kinder tablet daarom een leuk cadeau. Het tablet is voorzien van vooraf ingestelde touchscreen toetsen die stuk voor stuk geluid maken zodra ze worden aangeraakt.

Leuke presentjes voor 7 jarigen

Kies een stoer cadeau voor een jongen en een echt meisjes cadeau voor de kleine jongedames. Op deze leeftijd wordt dat meestal al zeer belangrijk. Kies bijvoorbeeld voor een leuke roze schooltas met een mooie foto erop, en een muzikale jongen maak je blij met een heuse drumstel mat.

Originele cadeaus voor 13 jarigen

Wil je een leuk en origineel cadeau waar hij helemaal de blits mee maakt? Kies dan voor een heus wifi t-shirt. Dit shirt detecteert wifi netwerken, dus dan is hij zeker populair bij zijn vrienden. Voor de 13 jarige dames doet een beauty cadeau het altijd goed. Kies bijvoorbeeld voor een leuke

Thumbnail Screenshots by Thumbshots